AnaSayfa / Genel / Kahve falında haykıra haykıra ağlamak

Kahve falında haykıra haykıra ağlamak

Kahve falında haykıra haykıra ağlamak çevresindekilerle arasının açılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, malının ve kazancının tam olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, rahatının bozulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına işaret eder.

Kahve falında haykıra haykıra ağlamak gördüyseniz:

  • Bir süredir bir yön belirlemek istediğiniz konularda çözüm yolları bulabileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Kahve falında haykıra haykıra ağlamak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haykırarak bağırmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Kahve falında isim haykirmak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayiz kan görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalet eder.

Kahve falında ömer hayyamuı görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hayiz görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına yorulur.

Kahve falında hayma görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında hayir dua almak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir