AnaSayfa / Genel / Kahve falında ad değiştirmek

Kahve falında ad değiştirmek

Kahve falında ad değiştirmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, maddi imkânlarının artacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ad değiştirmek gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Kahve falında ad değiştirmek hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Kahve falında adını değiştirmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adının değiştiğini görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mezar taşında adını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, borçlarının da kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında adı duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek adı görmek sıkıntılarından arınacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adınızla çağrılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ali adını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir