AnaSayfa / Genel / Kahve falında hareket edemediğini görmek

Kahve falında hareket edemediğini görmek

Kahve falında hareket edemediğini görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, fakirliğinin biteceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, endişelerin biteceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında hareket edemediğini gördüyseniz:

  • Herşeye rağmen dikkatle dinlemekte fayda var.

Kahve falında hareket eden balık görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, şansın yüzüne güleceğine rivayet eder.

Kahve falında hareket edemediğini görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hareket eden ev görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında hareket eden mezar görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında hareket edememek konuşamamak sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşamamak hareket edememek eline geçen kazancı boşa harcayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hareket eden ışık görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hareket eden ağaç görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir