AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamur kızartmak

Kahve falında hamur kızartmak

Kahve falında hamur kızartmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamur kızartmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan sakınmanızda fayda var.

Kahve falında hamur kızartması yemek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavada hamur kızartmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kızarmış hamur yemek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kızının hamur açtığını görmek emeklerinin heba olacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında hamur kızartmak çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hamur görmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında hamur işi kızartmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Kahve falında yağda hamur kızartmak işlerinden feragat edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir