AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamlle olduğunu görmek

Kahve falında hamlle olduğunu görmek

Kahve falında hamlle olduğunu görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında hamlle olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Kahve falında ham karpuz yemek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ticarete atılacağına alamet eder.

Kahve falında ham incir görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamster sevmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ham altın görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında hazreti hamzayı görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında hambeles görmek şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hamster fare görmek elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham petrol görmek kendisine olan güveninin artacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir