AnaSayfa / Genel / Kahve falında hambeles görmek

Kahve falında hambeles görmek

Kahve falında hambeles görmek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kazancınızın artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hambeles gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında ham armut görmek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ham şeftali görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ham kavun yemek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında ham erik görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına yorulur.

Kahve falında ham incir görmek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ham çilek görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, şükredeceğine delalettir.

Kahve falında ham zeytin yemek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ham altın görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bazı ortaklıklar kuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir