AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken saç boyatmak

Kahve falında hamileyken saç boyatmak

Kahve falında hamileyken saç boyatmak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, dertlerin aşılacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken saç boyatmak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Kahve falında hamileyken saç boyatmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında saç boya görmek burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını boyalı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, hayata daha sıkı tutunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları sarıya boyanmış görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına alamet eder.

Kahve falında siyaha boyanmış saç görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında saçı kızıla boyatmak hayatının zorlaşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında saçı boyatmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında saçın sarıya boyandığını görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, işinin en iyisi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir