AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamileyken hamile kalmak

Kahve falında hamileyken hamile kalmak

Kahve falında hamileyken hamile kalmak en tepkedeki kimse olacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamileyken hamile kalmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bekar hamile kalmak dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Kahve falında üçüz hamile kalmak yolunda giden hayatın bozulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Kahve falında evli olmadan hamile kalmak yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında ikize hamile kalmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden hamile kalmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hamile kaldığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisinden hamile kalmak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir