AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı binmek

Kahve falında arabayı binmek

Kahve falında arabayı binmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı binmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında ölen biriyle arabaya binmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalettir.

Kahve falında güzel bir arabaya binmek herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında lüks araba binmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli arabaya binmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle arabaya binmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla binmek verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine işarettir.

Kahve falında dolmuş yapan arabaya binmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, sağlığının geri geleceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin arabasına binmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir