AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya sahip olmak

Kahve falında arabaya sahip olmak

Kahve falında arabaya sahip olmak bunalımlı günler geçirileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında arabaya sahip olmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sözlerine kulak vermelisiniz.

Kahve falında arabaya sahip olmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah araba sahibi olmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, moral bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında çok araba sahibi olmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba sahibi olmak kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında yeni araba sahibi olmak ekmeğinin azalmayacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında son model araba sahibi olmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lüks arabaya sahip olmak anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı araba sahibi olmak bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, duyguların karşılık bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir