AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı yaymak

Kahve falında halı yaymak

Kahve falında halı yaymak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında halı yaymak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Kahve falında halı yaymak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Kahve falında islamı yaymak elindeki herşeyi kaybedeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında inek yaymak yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yayık yaymak daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayran yaymak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında davar yaymak ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına işarettir.

Kahve falında keçi yaymak çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dini yaymak daima ona hürmet göstereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir