AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacet etmek

Kahve falında hacet etmek

Kahve falında hacet etmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rakiplerin başarı kazanacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, sorunların sürekli artacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında hacet etmek gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Kahve falında hacet duası görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında hacetini yapmak yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine işarettir.

Kahve falında hacet namazı kıldığını görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında hacet namazı görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında defi hacet yapmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında hacet gidermek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hacetini gidermek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacet etmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir