AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasının satıldığını görmek

Kahve falında arabasının satıldığını görmek

Kahve falında arabasının satıldığını görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında arabasının satıldığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında lüks araba satın almak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında gri araba satın almak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında satılan arabayı görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sorununu kolayca çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı araba satın almak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeni araba satın aldığını görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına alamet eder.

Kahve falında bebek arabası satın almak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına delalettir.

Kahve falında yeni araba satın almak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el arabası satın almak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir