AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacda olmak

Kahve falında hacda olmak

Kahve falında hacda olmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında hacda olmak gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında hacca gitmek ve namaz kılmak kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında hacda tavaf etmek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında kardeşin hacca gittiğini görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesiyle hacca gitmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hac hurması görmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında bir tanıdığının hacca gittiğini görmek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hacdan gelmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında hacca gidecek birini görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir