AnaSayfa / Genel / Kahve falında haccı tavaf etmek

Kahve falında haccı tavaf etmek

Kahve falında haccı tavaf etmek hem geleceğinin güzel olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haccı tavaf etmek gördüyseniz:

  • Hemen her şeyi gereğinden çok abartma eğilimlerindesiniz.

Kahve falında hacca gitmek tavaf etmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, malların artacağına tabir olunur.

Kahve falında hacda tavaf etmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hac tavaf etmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında hacca gitmek tavaf yapmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gidip tavaf etmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında hacda tavaf yapmak tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında haccı tavaf etmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabede tavaf ettiğini görmek topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir