AnaSayfa / Genel / Kahve falında hacca giden birine para vermek

Kahve falında hacca giden birine para vermek

Kahve falında hacca giden birine para vermek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, sorunların teker teker aşılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hacca giden birine para vermek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında hacca giden birine para vermek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, uykusuz geceler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca gidene para vermek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında hacca gitmek tavaf etmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında haca gidip gelmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, geleceğinin parlak olacağına delalet eder.

Kahve falında hacca giden birini görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annemle hacca gitmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gideceğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, yakın çevresine fikir danışacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek isteyip gidememek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, kötü günlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir