AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabasını bulmak

Kahve falında arabasını bulmak

Kahve falında arabasını bulmak el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret eder.

Kahve falında arabasını bulmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmelere göre pozisyon almadan önce, olayların netlik kazanmasını ya da detayların ortaya çıkmasını beklemek gerekebilir.

Kahve falında arabasını bulmak malının artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işarettir.

Kahve falında araba anahtarı bulmak art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında çalınan arabayı bulmak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında oyuncak araba bulmak sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına delalettir.

Kahve falında araba bulmak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında araba kaybedip bulmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında arabada para bulmak bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gömü para bulmak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir