Kahve falında güzel köpekler görmek

Kahve falında güzel köpekler görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, ağız tadının kaçacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında güzel köpekler gördüyseniz:

  • Sadece, her ihtimale karşı acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da kazalara dikkat etmekte fayda var.

Kahve falında çok güzel bir köpek görmek toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel bir köpek görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine inanılır.

Kahve falında güzel köpek görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel köpekler görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çok güzel köpek görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel köpek sevmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel beyaz köpek görmek kudret ve destek olacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güzellik yarışmaya katılmak sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir