AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül dalı koparmak

Kahve falında gül dalı koparmak

Kahve falında gül dalı koparmak birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül dalı koparmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Kahve falında dalından gül koparmak ne yapacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalında kırmızı gül görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül dalı kesmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dalında pembe gül görmek işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dalında gül görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Kahve falında gül dalı koparmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında gül dalı görmek varını yoğunu kaybedeceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalında karpuz görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, çok yükseleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir