AnaSayfa / Genel / Kahve falında göç görmek

Kahve falında göç görmek

Kahve falında göç görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında göç gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir meselede kararsız kalmanız olasıdır.

Kahve falında göcük altında kalmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında istanbula göç etmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere göç etmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında göç yapmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında göçtügünü görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının göç ettiğini görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında evden göç etmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka şehre göç etmek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, işinde terfi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir