AnaSayfa / Genel / Kahve falında genç biriyle evlenmek

Kahve falında genç biriyle evlenmek

Kahve falında genç biriyle evlenmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında genç biriyle evlenmek gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında genç bir kızın evlendiğini görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında genç bir adamla evlenmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında genç birisiyle evlenmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir gençle evlendiğini görmek zor ve karamsar günler geçireceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işarettir.

Kahve falında genç erkekle evlenmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında kendinden genç biriyle evlenmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında genç bir kadınla evlenmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında genç yaşta evlendiğini görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir