Kahve falında araba kazası görmek

Kahve falında araba kazası görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında araba kazası gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında kendi arabasını kazalı görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalet eder.

Kahve falında araba kazalı görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayla kazadan kurtulmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin araba kazası yaptığını görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında araba kazası yapmak ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, onların önüne geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının araba kazası yaptığını görmek müjdeli haberle geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kazası yapan birini görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba kazası yaptığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir