AnaSayfa / Genel / Kahve falında gece elbisesi almak

Kahve falında gece elbisesi almak

Kahve falında gece elbisesi almak sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, çok üzüleceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, güzel ve önemli işler yapacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine işaret eder.

Kahve falında gece elbisesi almak gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında siyah gece elbisesi görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet eder.

Kahve falında siyah gece elbisesi giymek sağlık sorunlarının biteceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe gece elbisesi görmek parasız günler geçireceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı gece elbisesi giymek musibetlerle karşılaşmayacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gece elbisesi görmek ticaretinin de hızlanacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gece elbisesi giymek sağlıkla ilgili gelişmelere, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gece elbisesi görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı gece elbisesi görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir