AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde namaz kıldığını görmek

Kahve falında evinde namaz kıldığını görmek

Kahve falında evinde namaz kıldığını görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, bir bebek sahibi olunacağına, ailesini utandırmayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında evinde namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.Bunu yaparsanız endişelenecek bir durum olmadığını daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında birinin evinde namaz kılmak hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, kudret sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında evin önünde namaz kılmak eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evinde namaz kılmak hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında komşunun evinde namaz kılmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine işarettir.

Kahve falında evin içinde namaz kılmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına inanılır.

Kahve falında başkasının evinde namaz kılmak pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde başkalarının namaz kıldığını görmek büyük bir üne sahip olunacağına, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde başkasının namaz kıldığını görmek hayırlı işlere girişileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir