AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin banyosunu görmek

Kahve falında evin banyosunu görmek

Kahve falında evin banyosunu görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, büyük bir servete kavuşacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin banyosunu gördüyseniz:

  • Ani tepkilerde bulunmayın.

Kahve falında evin ortasında banyo yapmak kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında başka birinin evinde banyo yapmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet eder.

Kahve falında yeni evin banyosunu görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde banyo yapmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşunun evinde banyo yapmak kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet eder.

Kahve falında evin banyosunu temizlemek müjdeli haberler alacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin banyosu görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi evinin banyosunu görmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir