AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi çok kirli görmek

Kahve falında evi çok kirli görmek

Kahve falında evi çok kirli görmek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evi çok kirli gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında eski kirli ev görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli bir evi temizlemek çok üzüleceğine, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli eve taşınmak bunu da herkese ilan edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kirli su görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dağınık ve kirli ev görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dağınık kirli ev görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tozlu kirli ev görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, duaların kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok kirli bir ev görmek patron koltuğuna yükseleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir