AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve kaçmak

Kahve falında eve kaçmak

Kahve falında eve kaçmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yeni bir hayata başlayacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve kaçmak gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Kahve falında ev yıkılırken kaçmak kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına inanılır.

Kahve falında evlenip kaçmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan evden kaçmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına işaret eder.

Kahve falında evden kaçmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evden kocaya kaçmak moral bozukluğu yaşanacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Kahve falında evlenirken kaçmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkılan evden kaçmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir evden kaçmak büyük bir mala sahip olacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir