AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyasını değiştirmek

Kahve falında ev eşyasını değiştirmek

Kahve falında ev eşyasını değiştirmek huzursuzlukların sona ereceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev eşyasını değiştirmek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermekten ya da ani hareketlerden kaçının.

Kahve falında ev eşyalarının yerini değiştirmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına alamet eder.

Kahve falında evdeki eşyaları değiştirmek şifa ve ilaç bulacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaların yerinin değiştiğini görmek sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında evde eşyaların yerini değiştirmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarını değiştirmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyasının yerini değiştirmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet eder.

Kahve falında evde eşya değiştirmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evdeki eşyaların yerini değiştirmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir