Kahve falında eski sevgiliyi öldürmek

Kahve falında eski sevgiliyi öldürmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi öldürmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgili öldüğünü görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından öldürülmek çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen fal sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, umutsuzluk yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilisini öldürmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi öldürdüğünü görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinizin öldüğünü görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyi öldü görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin öldüğünü duymak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi öldüğünü görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir