AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini öldürmek

Kahve falında eşini öldürmek

Kahve falında eşini öldürmek yaptıklarıyla sorgulanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, ekmeğinin artacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında eşini öldürmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Kahve falında eşinin öldüğünü bilmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında eşin öldüğünü görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında eşinin yılan öldürdüğünü görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında eşinin öldüğünü duymak ve ağlamak küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin öldüğü haberini almak hayırlı kararlar verileceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşkiya öldürmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin adam öldürdüğünü görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Kahve falında eşini döverek öldürmek çok rahat bir döneme gireceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir