AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesini banyoda görmek

Kahve falında annesini banyoda görmek

Kahve falında annesini banyoda görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında annesini banyoda gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Kahve falında ölmüş anneyi banyoda görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına inanılır.

Kahve falında anneye banyo yaptırmak günah ve suç işleyeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında annesini banyo yaptırmak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin banyo yaptığını görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, çok büyük bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anneyi banyo yaparken görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle banyo yapmak ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında anneyi banyo yaptırmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işarettir.

Kahve falında annesiyle banyo yapmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir