AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesi tarafından dövülmek

Kahve falında annesi tarafından dövülmek

Kahve falında annesi tarafından dövülmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayatının başarılarla dolacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında annesi tarafından dövülmek gördüyseniz:

  • Yeni aşklara yelken açmak için kıpır kıpırsınız.

Kahve falında anne tarafından yıkanmak maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında anne tarafından öldürülmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne tarafından terk edilmek iş sahibi olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında anne tarafından dövülmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında annesi tarafından öldürüldüğünü görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında annesi tarafından öpülmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına işaret eder.

Kahve falında anne tarafından bıçaklanmak dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir