AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek doğurmuş olmak

Kahve falında erkek bebek doğurmuş olmak

Kahve falında erkek bebek doğurmuş olmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğurmuş olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi beslemeniz durumunda her anlamda karlı çıkan siz olabilirsiniz.

Kahve falında erkek ikiz bebek doğurmak etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında üçüz erkek bebek doğurduğunu görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına yorulur.

Kahve falında bir başkasının erkek bebek doğurduğunu görmek toparlanacağına, kendine geleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin erkek bebek doğurduğunu görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının erkek bebek doğurduğunu görmek kaderinin yüzüne güleceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında sünnetli erkek bebek doğurmak nimetin ve kazancın artacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında birinin erkek bebek doğurduğunu görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir