AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek bebek doğuran görmek

Kahve falında erkek bebek doğuran görmek

Kahve falında erkek bebek doğuran görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bunu şeref sayacağına, hoş olaylar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğuran gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Kahve falında bebek erkek doğurmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karısının erkek bebek doğurduğunu görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğurduğunu ve emzirdiğini görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında erkek bebeği doğurduğunu görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebek doğuran kadın görmek kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında erkek bebek doğurtmak hayatının bir düzene kavuşacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının erkek bebek doğurmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin erkek bebek doğurduğunu görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir