AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeği sakal görmek

Kahve falında erkeği sakal görmek

Kahve falında erkeği sakal görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, borcunun kalmayacağına, mevki edineceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkeği sakal gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında erkeği sakal traşı etmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında erkekte sakal görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sakallı görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hastalıklarının düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kızıl sakallı erkek görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına inanılır.

Kahve falında erkeği sakal traşı olmak iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kardeşi sakallı görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, maddi ve manevi olarak yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı bir erkek görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakallı erkek bebek görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir