AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneanne görmek

Kahve falında anneanne görmek

Kahve falında anneanne görmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yönlendireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına inanılır.

Kahve falında anneanne gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında ölen anneanne görmek işlerinizin bozulacağına, kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen anneanneyi yaşıyor görmek mutluluğunun daim olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş anneanne ve dede görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında dede anneanne görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş anneannenin dirildiğini görmek dinine bağlı kalacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dede ve anneanneyi görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve anneanneyi görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anneanneyi diri görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir