AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolu cüzdan görmek

Kahve falında dolu cüzdan görmek

Kahve falında dolu cüzdan görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dolu cüzdan gördüyseniz:

  • Geç kalmış sayılmazsınız.

Kahve falında dolu cüzdan bulmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içi dolu cüzdan görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında para dolu cüzdan bulmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kağıt para dolu cüzdan görmek kazancın yetmez olacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında içi dolu cüzdan bulmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine delalet eder.

Kahve falında para dolu cüzdan görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanı dolu görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında para dolu cüzdan çaldırmak büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, ferah bir eve geçileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir