AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişi düştüğünü görmek

Kahve falında dişi düştüğünü görmek

Kahve falında dişi düştüğünü görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, şansının açılacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında dişi düştüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Kahve falında tek dişinin düştüğünü görmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin düştüğünü görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine inanılır.

Kahve falında dişinizin düştüğünü görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişinin düştüyünü görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında dişin kanayarak düştüğünü görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında iki dişin düştüğünü görmek yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişinin düşmüş olduğunu görmek eline çok güzel fırsatların geçeceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında dişin yarısının düştüğünü görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir