AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş düşürdüğünü görmek

Kahve falında diş düşürdüğünü görmek

Kahve falında diş düşürdüğünü görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında diş düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen veya desteklemeyen kişileri net şekilde ayırt edebilirsiniz.

Kahve falında dişlerinin düştüğünü görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında dişlerini düşmüş görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş dolgularının düştüğünü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına işaret eder.

Kahve falında dişlerin düşmesi görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ön dişlerinin düştüğünü görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diş dolgusu düştüğünü görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında tek diş düşürmek eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında takma diş düşürmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir