AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin dalgalı olduğunu görmek

Kahve falında denizin dalgalı olduğunu görmek

Kahve falında denizin dalgalı olduğunu görmek onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine, kazanç kapılarının kapanacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin dalgalı olduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeler hoşunuza gitse de, hazırlıklı olmanız büyük önem taşıyor olacak.

Kahve falında mavi dalgalı deniz görmek rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aşırı dalgalı deniz görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu dalgalı deniz görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak dalgalı deniz görmek yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında dalgalı denizden geçmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz dalgalı deniz görmek bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında karanlık ve dalgalı deniz görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil dalgalı deniz görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir