Kahve falında anahtar yaptırmak

Kahve falında anahtar yaptırmak işi ile gündeme geleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, hasret gidereceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anahtar yaptırmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında elinde anahtar görmek insanların afiyet bulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında evinin anahtarını bulmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cennet anahtarı görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük anahtarla kapı açmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden araba anahtarı almak onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dolap anahtarı görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında anahtar kaybedip bulmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinden anahtar almak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir