AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz ve manzara görmek

Kahve falında deniz ve manzara görmek

Kahve falında deniz ve manzara görmek aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, gam ve keder çekmeyeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz ve manzara gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Kahve falında güzel deniz manzarası görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında deniz manzaralı ev aldığını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz manzarası izlemek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz manzaralı bir ev görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz manzarası görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz manzarası seyretmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz manzaralı evde olmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deniz manzara görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, şanslı günlerin kapıda olduğuna yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir