AnaSayfa / Genel / Kahve falında ameliyat edilen birini görmek

Kahve falında ameliyat edilen birini görmek

Kahve falında ameliyat edilen birini görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında ameliyat edilen birini gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında ameliyat ettirmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu ameliyat ettirmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini ameliyat edilirken görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çeşitleneceğine delalettir.

Kahve falında ameliyat edileceğini görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yeni kısmetlere nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ameliyat edilmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ameliyat edildiğini görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat edildiğini görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini ameliyat ettiğini görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir