AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdandan para vermek

Kahve falında cüzdandan para vermek

Kahve falında cüzdandan para vermek hiç bilmediği bir işe gireceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kazancının düşeceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdandan para vermek gördüyseniz:

  • Çok fazla fikir sahibi olmadığınız yerlere seyahat etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında cüzdanla para görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdan para görmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanda kağıt para görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, neşesini kaçıracağına işarettir.

Kahve falında cüzdanımda para görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında para cüzdanı kaybetmek daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında cüzdan içinde kağıt para görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında para dolu cüzdan çaldırmak uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir