AnaSayfa / Genel / Kahve falında cüzdan kaybetmek

Kahve falında cüzdan kaybetmek

Kahve falında cüzdan kaybetmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, iş kaybı yaşanacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdan kaybetmek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konularda sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında para cüzdanı kaybetmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında nüfus cüzdanını kaybetmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine delalet eder.

Kahve falında kaybedilen cüzdanı bulmak zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında cüzdanı kaybetmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine yorulur.

Kahve falında cüzdan kaybetmek ve sonra bulmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cüzdanı kaybedip tekrar bulmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah cüzdan kaybetmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cüzdan kaybetmek ve bulmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir