AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok küçük yılan görmek

Kahve falında çok küçük yılan görmek

Kahve falında çok küçük yılan görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, günahlarının affedileceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok küçük yılan gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında bir sürü küçük yılan görmek hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işarettir.

Kahve falında küçük yavru yılan görmek çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı küçük yılan görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işarettir.

Kahve falında büyük küçük yılan görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil küçük yılan görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, gönlündeki gibi sevileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük su yılanı görmek çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında küçük siyah yılan görmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük beyaz yılan görmek sayılacağına ve sevileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir