AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok hızlı olmak

Kahve falında çok hızlı olmak

Kahve falında çok hızlı olmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine alamet eder.

Kahve falında çok hızlı olmak gördüyseniz:

  • Tanımadığınız insanlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hızlı evlenmek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Kahve falında hızlı namaz kılmak borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hızlı koşan köpek görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında hızlı tren kullanmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı arabaya binmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında hızlı motor kullanmak geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında hızlıca yüzmek yeni bir ortaklık kurulacağına, eşlerin boşanacağına inanılır.

Kahve falında araba hızlı kullanmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir