AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok güzel birini görmek

Kahve falında çok güzel birini görmek

Kahve falında çok güzel birini görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çok güzel birini gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Kahve falında güzel bir kızla sevgili olmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni güzel eve taşınmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi yüzünü güzel görmek derin bir nefes alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında güzel yazı görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güzel bir mezar görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel ağaç görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının güzel giyindiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında güzel iltifatlar almak bunalıma gireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir