AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok eşya görmek

Kahve falında çok eşya görmek

Kahve falında çok eşya görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, borçlarının çoğalacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, sağlığından olacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çok eşya gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında eşyaların dağınık olduğunu görmek ettikleri duanın kabul olacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaları değiştirmek sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında hediyelik eşya dükkanı görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evdeki eşyaları dağınık görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine inanılır.

Kahve falında eşyalarının toplandığını görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına yorulur.

Kahve falında eşya üzerinde toz görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan eşyaları bulmak hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında evden eşya toplamak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir