AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır makinesinde yıkanmak

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkanmak

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkanmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, rızıksız kalacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkanmak gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Kahve falında çamaşır makinesinde yıkamak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşırı makineye atmak evdeki birinin yolculuk yapacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır makinesinin yandığını görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinizin bozulacağına inanılır.

Kahve falında eski çamaşır makinesi görmek yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalettir.

Kahve falında çamaşır makinesinin patladığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni çamaşır makinesi almak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır makinesini çalıştırmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında çamaşır makinesi görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir